Novosti Objavljeno

Escape room prvi put u Zadru

Povodom obilježavanja stote godišnjice završetka Prvog svjetskog rata i proglašenja 2018. godine „Godinom kulture“, projekt „NETWORLD“ svojim aktivnostima potiče spomen na Prvi svjetski rat, budi svijest o socijalnim i ekonomskim utjecajima  Prvog svjetskog rata u zemljama Dunavske regije s posebnim naglaskom na edukaciju mladih i doprinos razvoju kulturnog turizma.

Doživite Escape room, na temu Prvog svjetskog rata na zadarskoj rivi od 9. do 13. listopada svaki dan od 10:00 do 22:00 sata. Ulaz je besplatan!

“Escape room” je kreativan i zanimljiv prikaz povijesnih događaja, sastoji se od nekoliko prostorija  kroz koje se prolazi nakon što se uspješno riješi zagonetka svake sobe. Bolnica, rov, prostorija za novačenje samo su neka od mjesta kojima ćemo posjetiteljima dočarati doživljaj Prvog svjetskog rata. Tijekom potrage sudionici moraju rješiti prepreke uz timski duh i suradnju. Razni zvučni  i video efekti pružaju jedinstveni doživljaj.

Županijska ustanova INOVAcija , kao jedini predstavnik iz Hrvatske, sudjeluje u projektu u kojeg su uključena čak 33 partnera.

 Prošetajte  do rive gdje je smješten naš “Escape room”! Otvorenje je 9. listopada u 9.30.

Svi ste dobrodošli!