Novosti Objavljeno

Besplatna radionica za poduzetnike u organizaciji Poduzetničkog ureda Ustanove INOVAcija, Inovativnog Zadra i CEPOR-a

Pozivamo Vas na informativnu radionicu za poduzetnike i poljoprivrednike u organizaciji Poduzetničkog ureda Ustanove INOVAcija, Inovativnog Zadra i CEPOR-a na temu:

Kako pripremiti za prijenos poslovanja… sebe, poslovanje, nasljednike? Što možemo naučiti iz primjera dobre prakse iz razvijenih zemalja EU?

Radionica će se održat petak3. svibnja 2024. od 11:30 do 13:30 sati u Centru za kreativne industrije, Put Murvice 3A, Zadar.

Cilj radionice je pružanje informacija i savjeta te razmjena iskustava vlasnika poduzeća, OPG-a i obrta na temu prijenosa poslovanja. Tijekom radionice govorit će se o mogućim rješenjima prijenosa poslovanja, te zašto je prijenos poslovanja kritična faza razvoja koju je potrebno unaprijed planirati i pripremiti.

Prijave se vrše putem poveznice, a rok za prijavu na radionicu je utorak, 30. travnja 2024. godine. Broj mjesta je ograničen.

Sudjelovanje na radionici se ne naplaćuje i provodi u sklopu projekta financiranog sredstvima Europskog fonda za jugoistočnu Europu.ZADAR Radionica Prijenos poslovanja za poduzetnike 3.5.2024.pdf