Novosti Objavljeno

Poziv za poduzetnike i potencijalne poduzetnike – Centar za razvoj i edukaciju

Općina Poličnik obavještava javnost kako je započelo prikupljanje iskaza interesa potencijalnih korisnika za poslovne prostorije Centra za razvoj i edukaciju, smještenog u Općini Poličnik,  poduzetnička zoni Grabi.

Centar za razvoj i edukaciju je moderna poduzetničko-poslovna infrastruktura od lokalnog i regionalnog značenja, a služit će kao središte za unaprjeđenje poslovanja u industrijama koje kao sirovine koriste pčelinje proizvode – vosak, propolis, pčelinji otrov, pelud, matičnu mliječ i med (prvenstveno prehrambena i kozmetička industrija). Novouređeni poslovni inkubator raspolaže sa 1.602 m² izgrađene i opremljene infrastrukture.

Potencijalni korisnici Centra za razvoj i edukaciju imaju na raspolaganju razvojnu radionicu, punionicu meda, kemijsko-mikrobiološki laboratorij, multimedijalnu dvoranu, praktikum (učionicu), dvoranu za senzoriku, izložbeni prostor, knjižnicu te 8 ureda za najam.

Obrazac za iskaz interesa možete preuzeti na web stranicama Općine Poličnik ovdje.

Upite vezane uz uvijete i mogućnosti korištenja poslovnih prostora možete slati na e-mail adresu: opcina-policnik@zd.t-com.hr 

Projekt izgradnje i opremanja poslovnog inkubatora u Poličniku započeo je 6. studenog 2017. godine, a predviđeni završetak očekuje se početkom 2020. godine. Uz Općinu Poličnik kao nositelja, partneri na provedbi projekta su Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije zadarske županije INOVAcija te Zadarska županija. Ukupna vrijednost projekta iznosi 25.86 milijuna HRK, od čega 19.98 milijuna HRK sufinancira Europska unija iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

Više informacija o projektu 'Centar za razvoj i edukaciju' možete pronaći na našim web stranicama ovdje te na web stranicama poslovnog inkubatora