Novosti Objavljeno

Poziv za poduzetnike i potencijalne poduzetnike – Centar za razvoj i edukaciju

Općina Poličnik obavještava javnost kako je započelo prikupljanje iskaza interesa potencijalnih korisnika za poslovne prostorije Centra za razvoj i edukaciju, smještenog u Općini Poličnik,  poduzetnička zoni Grabi.

Centar za razvoj i edukaciju je moderna poduzetničko-poslovna infrastruktura od lokalnog i regionalnog značenja, a služit će kao središte za unaprjeđenje poslovanja u industrijama koje kao sirovine koriste pčelinje proizvode – vosak, propolis, pčelinji otrov, pelud, matičnu mliječ i med (prvenstveno prehrambena i kozmetička industrija). Novouređeni poslovni inkubator raspolaže sa 1.602 m² izgrađene i opremljene infrastrukture.

Potencijalni korisnici Centra za razvoj i edukaciju imaju na raspolaganju razvojnu radionicu, punionicu meda, kemijsko-mikrobiološki laboratorij, multimedijalnu dvoranu, praktikum (učionicu), dvoranu za senzoriku, izložbeni prostor, knjižnicu te 8 ureda za najam.

Obrazac za iskaz interesa možete preuzeti niže ispod ovog teksta, a upite vezane uz uvijete i mogućnosti korištenja poslovnih prostora možete slati na e-mail adresu: opcina-policnik@zd.t-com.hr 

Više informacija o projektu 'Centar za razvoj i edukaciju' možete pronaći na našim web stranicama ovdje te na web stranicama poslovnog inkubatora

 

 

 

Obrazac-za-iskazivanje-interesa.docx [DOCX] 0,37 mb