Potpore za poduzetnike Objavljeno

OTVOREN POZIV ZA PODRŠKU NEVJEROJATNIM MLADIM PODUZETNICIMA

OTVOREN POZIV ZA PODRŠKU NEVJEROJATNIM MLADIM PODUZETNICIMA

ACT Grupa i Raiffeisenbank Hrvatska i ove godine podržavaju mlade, ‘nevjerojatne’ poduzetnike i daju im podršku u razvoju poduzeća i nastupu na tržištu. Nevjerojatni, program podrške poduzetnicima do 35 godina starosti, otvorio je prijave za sudjelovanje.

Program Nevjerojatni ove će godine podržati 12 mladih poduzetnika i poduzetnica do 35 godina starosti. Podrška se sastoji od mentorstva za razvoj poduzeća od strane iskusnih profesionalaca iz mentorske mreže ACT Grupe i stručnjaka iz Raiffeisenbank Hrvatska te potpore u obliku usluga u vrijednosti 5.000 EUR. Osim toga u sklopu programa bit će organizirane edukacije o marketingu, prodaji, strategiji i financijama, ovisno o stvarnim potrebama korisnika i korisnica programa te osigurana promocija uključenih poduzetnika. Za sve korisnike Raiffeisenbank Hrvatska je pripremila i poseban poduzetnički paket usluga. Prijave za drugu generaciju nevjerojatnih mladih poduzetnika i poduzetnica koji su već pokazali da žele i mogu, a svoje poslovanje žele podići na višu razinu, otvorene su do 31.5.2022. na stranici nevjerojatni.hr.

ACT Grupa je potporna organizacija čiji su programi podrške već duži niz godina usmjereni onim poduzetnicima koji uz financijski ostvaruju i pozitivni povrat za društvo i zajednicu. Uz 6 pokrenutih poduzeća, ACT Grupa je u posljednjih 19 godina pomogla u jačanju i izgradnji kapaciteta više od 250 organizacija, a kontinuiranu podršku pruža za više od 50 poduzeća kojima je kroz različite programe dodijelila oko 3,5 milijuna kuna potpora.

Razumijevanje i podršku za svoj rad dobila je i u strateškom partneru, Raiffeisenbank Hrvatska, s kojim je prošle godine pokrenula novi program podrške, Nevjerojatni. RBA smatra kako je dužnost kompanije koristiti svoje ljudske i materijalne resurse i za društvenu dobrobit, napredak i poboljšanje kvalitete života u lokalnoj zajednici. Dugoročna investicija u program podrške za mlade poduzetnike, skupinu poduzetnika koja ima specifične probleme i prema kojoj često vlada nerazumijevanje, svakako će pridonijeti društvenoj dobrobiti.

Namjera ACT Grupe je pružiti dugoročnu podršku uključenim poduzetnicima, a u suradnji s RBA svake godine dodatno razvijati ovaj program i primati nove korisnike. Ulaskom u program poduzetnici postaju trajnim članom alumni zajednice ACT Grupe koju čini 50-ak poduzeća. Time poduzetnici dobivaju dugoročnu i kontinuiranu podršku te priliku za povezivanje i razmjenu iskustva s iskusnijim poduzetnicima.