Novosti Objavljeno

"Yamaha Music School is coming to town"!

Za one koji još nisu čuli, "Yamaha Music School is coming to town"!

Upravo ovih dana tu poruku i vizual mogli su vidjeti stanovnici zadarskog kraja, koji brzom reakcijom, zaključno sa 6.1.2023. mogu ostvariti pravo na 10% blagdanskog popusta. Yamaha Music School poručuje: Let's Play! Fundamentalna poruka ovog sustava moderne glazbene edukacije je "ne postoje nemuzikalne osobe, samo neotkriveni talenti", time dajući do znanja da je glazba za svakoga te da učenje instrumenta ili pjevanje nije samo za buduće glazbenike profesionalce, već je cilj njegovati ljubav prema glazbi i muzikalnost s kojom se svaka osoba rađa. Sustav djeluje u 44 zemlje svijeta sa sjedištima u Japanu, a za Europu u Hamburgu. Ipak i budući profesionalci od osam godina, bez gornje dobne granice imat će mogućnost u YMS Zadar, po uzoru na već 4 otvorene škole u Hrvatskoj (Zagreb, Rijeka, Osijek, Čakovec), učiti po strukturiranom kurikulumu razne moderne i klasične instrumente, a to su bubanj, bas, sve vrste gitara i ukulele, klavir, klavijature, violina, saksofon, flauta - i pjevanje!


Nije tu kraj! Rock School Awards, London (RSL), partnerska licenca Yamahi, donosi nam još stručnih i certificiranih predmeta koji će se podučavati u Zadru: Glazbena produkcija, Glazbena teorija, Jazz Dance, Street Dance, Musical Theatre, Acting, Screen Acting.
RSL donosi briljantnu online platformu za učenje, kao produžetak naše učioničke nastave, uz mogućnost da svi učenici u YMS/RSL ZADAR polažu ispite od početničkih stupnjeva Premium/Debut, sve do GRADE 8, što odgovara stručnom stupnju srednje škole po akreditiranom i svjetski priznatom sustavu UK grading system.

Za djecu od 1,5 do 8 godina tu su programi Hobby, Music Parade i Music Adventure, a novi osnovnoškolski programi su u prijevodu i krenut će u sljedećoj školskoj godini. Mentori YMS pažljivo su odabrani profesionalci koji prijemnim ispitom i metodičkim seminarima
postižu naslov "Yamaha učitelj" odnosno "Yamaha Licenced Teacher". Sve to, u modernom, opremljenom prostoru i suradnji s Centrom za kreativne industrije u Zadru.

Lokacija: Centar za kreativne industrije, Put Murvice 3A, Zadar.
Početak rada: Dani otvorenih vrata 11. i 12. 3. 2023.
Početak nastave: travanj 2023.
Kako se upisati? Iskoristite akciju do 6. 1. 2023. i posjetite yamahamusicschool-zadar.hr.
Dodatno se informirajte i predbilježite, kontaktirajte YMS Zadar za više informacija, chatom na
internet stranici ili na neki od dolje navedenih kontakata.
Da bolje upoznate, prolistajte na ovom linku E-novine!
Dodatno se informirajte u našoj BAZI ZNANJA.
Let's Play!
YMS Zadar