Novosti Objavljeno

U srijedu, 22. ožujka 2023. u Centru za kreativne industrije održana je edukativna radionica 'Kako uspješno brendirati malo poduzeće?'

U srijedu, 22. ožujka 2023. u Centru za kreativne industrije održana je edukativna radionica 'Kako uspješno brendirati malo poduzeće?' koju je vodila uspješna zadarska poduzetnica Helena Kolega.

U svijetu velike ponude i potražnje, postalo je neophodno za svakog poduzetnika da od svog poslovanja napravi brend. Nekad se ta riječ povezivala isključivo s velikim korporacijama, međutim danas više nije tako. Na radionici su poduzetnici i oni koji to namjeravaju postati doznali zašto je brendiranje važno za male poduzetnike, kako stvoriti vlastiti brend te kako ga uspješno njegovati.

Ovo je još jedna u niz edukativne radionice namijenjena poduzetnicima koje organizira  Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA u sklopu projekta BOND2 čiji je nositelj Hrvatska agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Cilj projekta BOND 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.