Novosti Objavljeno

Predstavljanje programa Kreativna Europa u Zadru

DKE – Kultura u suradnji s Gradom Zadrom organizira predstavljanje programa Unije Kreativna Europa - potprogram Kultura pod nazivom Mogućnosti, partnerstvo i prijava u programu Kreativna Europa, a koje će se održati u srijedu 31. svibnja 2023. godine u 10:00 sati u Multimedijskoj dvorani Kneževe palače.

 

Predstavljanje obuhvaća upoznavanje s mogućnostima koje Program nudi, kao i aktualne informacije o trenutno otvorenim i nadolazećim pozivima i inicijativama u okviru Kreativne Europe s naglaskom na natječaj za Europske projekte suradnje čije otvaranje je najavljeno za jesen 2023. godine. Bit će to prilika za upoznavanje s primjerima dobre prakse, kako bi prisutni mogli bolje razumjeti za kakve kulturne projekte je moguće dobiti potporu na europskoj razini. Također, bit će predstavljen centralni portal Unije za prijavu projekata na programe Unije - Funding and tender opportunities portala (FTOP), u okviru kojeg će biti predstavljena natječajna dokumentacija.

Događanje je namijenjeno svim zainteresiranim udrugama, institucijama, organizacijama i jedinicama lokalne i regionalne samouprave koje su aktivne u kulturnim i kreativnim sektorima te su otvorene za europske suradnje.

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti online PRIJAVU

https://forms.gle/cmkPCd6R4G4fQnsJ9