Novosti Objavljeno

Poznati matematičar Toni Milun vodi edukativne radionice u Ustanovi INOVAcija!

 

POZIV na besplatne edukativne radionice za poduzetnike i one koji to žele postati

TONI MILUN DOBITNIK NAGRADE „PONOS HRVATSKE“
VODI RADIONICE U INOVACIJI!

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA u sklopu projekta BOND2 čiji je nositelj Hrvatska agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije
(HAMAG-BICRO) Vas poziva na edukativne radionice za poduzetnike i buduće poduzetnike u Centru za kreativne industrije, Put Murvice 3A.

Radionice će se održati 17. i 18. travnja 2023. , a vodi ih poznati predavač matematike Toni Milun, koji se bavi i financijskim obrazovanjem nastojeći pomoći građanima u boljem upravljanju osobnim
financijama i uspješnijem razvoju poduzetničkih pothvata. Za svoj doprinos obrazovanju iz područja matematike i financija dobio je nagradu Ponos Hrvatske i priznanje Akademije Zagrebačke burze.

Program radionica:

17. travnja 2023. od 9:00-12:15h – OSOBNE FINANCIJE

17.travnja 2023. od 13:15-16:30h – PODUZETNIČKA MIROVINA I ŠTEDNJA

18. travnja 2023. od 9:00-12:15h – MOJE PRVO INVESTIRANJE

 

Obzirom da je broj ograničen, molimo Vas da svoju prijavu pošaljete najkasnije do petka, 14.ožujka (do 12h) na adresu: info@inovacija-zadar.hr i to za svaku radionicu zasebno.

 

Cilj projekta BOND 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.

 

Toni Milun