Novosti Objavljeno

Postavite temelje brenda i naučite kako brend prenijeti na digitalne kanale

Postavite temelje brenda i naučite kako brend prenijeti na digitalne kanale

Radionica uživo

 

➡️Ako želite graditi svoju, jedinstvenu, prepoznatljivu priču koja će biti jasna i vama i vašim klijentima

 

➡️Definirati svoje ciljane kupce i naučiti kako im se i s kojim porukama približiti

 

➡️Podiči svoju uslugu na jednu višu razinu, biti zadovoljniji i imati više profita

 

➡️Ako želite detektirati gdje vam „zapinje“ u marketingu, vidljivosti ili prodaji

 

Uložite u kreiranje svog brenda od temelja i naučite kako ga adekvatno prenijeti na one digitalne kanale na kojima se zaista nalaze vaši klijenti.

Pozivamo vas da nam se 12. prosinca pridružite na jedinstvenoj radionici uživo  „Kreiraj i predstavi svoj brend online“ u prostoru poduzetničkog inkubatora u Zadru na Bokanjcu.

 

Radionicu vode stručnjakinja za digitalni marketing Selma Čmelik te Izabela Laura, poduzetnica koja se bavi izgradnjom brendova.

Kroz cjelodnevnu praktičnu radionicu radit ćemo na primjerima vaše poduzetničke priče i brenda koji želite izgraditi. Definirat ćemo kakav to brend želite graditi i kako ćete ga komunicirati svojim ciljanim kupcima.

Radionica je jedinstvena prilika da od temelja (pre)složite svoju brend priču i detektirate gdje vam „zapinje“ u marketingu, prodaji ili tome kako vas kupci vide i doživljavaju.

Ako želite izgraditi prepoznatljivost i vidljivost, raditi s klijentima koji prepoznaju vrijednost onoga što nudite i bolju prodaju, treba vam brend, ne samo biznis.

Kako se gradi i prezentira brend na digitalnim kanalima saznajte 12. 12. u Inovativnom Zadru, od 9 do 17 sati, uz stručno, iskusno i posvećeno vodstvo!

Ovog Božića poklonite sebi i svom biznisu najljepši poklon – uložite u sebe. Više informacija o radionici, predavačicama i prijavi saznajte na ovom linku.

Za uspješnu poduzetničku sezonu i sve koje dolaze - vidimo se u Inovativnom!