Novosti Objavljeno

Obavijest o prvoj Mreži mentora u RH - javni poziv za potencijalne mentore

 

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) je objavila Javni poziv za uspostavu i testiranje mentorskih mreža u sklopu projekta  BOND 2 kojim se pozivaju iskusni stručnjaci, poduzetnici ili menadžeri na uključivanje u mrežu mentora.

Ovo je prva mreža ovakve vrste koja će povezivati stručnjake raznih profila na razini cijele Republike Hrvatske, a koji će biti na raspolaganju kao mentori poduzetnicima u pokretanju i razvoju poslovanja.

Mentori ostvaruju pravo na naknadu – 50,00 EUR bruto po satu za mentore savjetnike i 90,00 EUR bruto po satu za mentore za razvoj poslovanja.

Javni poziv je otvoren do 23. veljače 2023. godine u 23:59 sati, stoga se prijavite na vrijeme elektroničkim putem na mreze.mentora@hamagbicro.hr.

Mentorske mreže formirane su u tri kategorije:

  1. Područje poslovne stručnosti (znanja i vještine stečeni formalnim obrazovanjem, cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem, detaljnije pojašnjenje na poveznici).
  2. Sektor gospodarske djelatnosti (iskustvo rada u sektorima gospodarske djelatnosti definiranim u dokumentu na poveznici).
  3. Vrsta podrške (mentor savjetnik i/ili mentor za razvoj poslovanja).

Povodom pokretanja ove inicijative, snimljen je i video putem kojeg svi zainteresirani mogu doznati sve potrebne informacije o načinu prijave, kriterijima i postupku odabira te pravima i obvezama mentora. Video možete pogledati na službenom You Tube kanalu HAMAG-BICRO-a.