Novosti Objavljeno

Hrvatska gospodarska komora organizira radionicu "Jačanje izvoznih/međunarodnih kompetencija i konkurentnosti“

Hrvatska gospodarska komora 29. veljače 2024. organizira prvu radionicu „Jačanje izvoznih/međunarodnih kompetencija i konkurentnosti“ u kategoriji Razvoj vještina i osposobljavanje.

Seminar će biti na temu Prekogranično pružanje usluga unutar EU s fokusom na izaslanje radnika u Saveznu Republiku Njemačku i Beneluks, a namijenjen je hrvatskim tvrtkama koje prekogranično pružaju usluge unutar EU ili to tek planiraju. Uz cjeloviti prikaz obaveza koje proizlaze iz prekograničnoga pružanja usluga/izaslanja radnika u druge članice EU, u programu će se detaljnije obraditi aktualna regulativa, obaveze koje proizlaze iz nacionalnih propisa i procedura prijave u Njemačkoj i zemljama Beneluksa.

Ciljana skupina edukacije su svi profili poduzetnika - od malih i srednjih tvrtki koje redovito ili povremeno prekogranično pružaju usluge ili imaju namjeru to započeti do velikih tvrtki, osobito njihovih sektora ljudskih resursa i računovodstva, budući da će seminar obuhvatiti široki spektar tema od njihova interesa.

Mikro, mala i srednja poduzeća te mala poduzeća srednje tržišne kapitalizacije, zainteresirana za ovu temu mogu se prijaviti na ovu jednodnevnu edukaciju putem prijave na otvoreni javni Poziv za pružanje usluga CROBOHUB++., ispunjavanjem iskaza interesa ili slanjem poruke na email kbosnjak@hgk.hr .

Više informacija o ovoj edukaciji možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.hgk.hr/seminar-prekogranicno-pruzanje-usluga-unutar-eu-s-fokusom-na-izaslanje-radnika-u-saveznu-republiku-njemacku-i-beneluks-najava .