Novosti Objavljeno

Anketa o budućnosti prekogranične suradnje

Interreg VI-A IPA Program Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2021 – 2027 provodi anketu o budućnosti prekogranične suradnje. Cilj ankete je otkriti koje su najveće prepreke za suradnju, na kojim temama je suradnja najpotrebnija ili koje novitete bi željeli vidjeti u budućnosti.

 Interreg VI-A IPA Program Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2021 – 2027 je program prekogranične suradnje u okviru Europske teritorijalne suradnje i dio je europske kohezijske politike. Program osigurava financiranje i podršku projektima povezivanjem pograničnih regija Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Projekti podržani Programom bave se različitim izazovima u područjima kao što su istraživanje i inovacije, konkurentnost malih i srednjih poduzeća, energetska učinkovitost i prilagodbe klimatskim promjenama, kružno gospodarstvo, zdravstvene usluge te održivi turizam i kultura, što zahtijeva koordinirane napore i inovativna rješenja.

 

KAKO SUDJELOVATI?

Anketi možete pristupiti na sljedećem linku: The future of Interreg – post 2027 Consultation Survey for Citizens

 Anketa je otvorena do 30.09.2024. godine. Potičemo vas da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i doprinesete oblikovanju budućnosti prekogranične suradnje u sljedećoj financijskoj perspektivi 2028-2034. Ispunjavanje ankete trajat će 10-15 minuta.

 

Obavijest o zaštiti podataka

 Vaši podaci obradit će se i koristiti anonimno i povjerljivo.