Novosti Objavljeno

Promoviranje rezultata projekta InnoXenia na nacionalnoj/regionalnoj razini – turističkog inovativnog opservatorija (TIO) i Jadransko-jonske strategije (Strategic Agenda)

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije organizira događanje u sklopu projekta InnoXenia PLUS na temu „Promoviranje rezultata projekta InnoXenia na nacionalnoj/regionalnoj razini – turističkog inovativnog opservatorija (TIO) i Jadransko-jonske strategije (Strategic Agenda)“ s ciljem informiranja javnosti o rezultatima projekta InnoXenia.

Također, bit će predstavljena i Analiza utjecaja pandemije COVID-19 na turizam na području Republike Hrvatske.

Radionicu će održati Slaven Reljić, direktor i partner turističke tvrtke CORAL GROUP d.o.o. Dugogodišnje iskustvo u turizmu stjecao je radeći mnogobrojne poslove u industriji: od turističkog vođenja, informator na inozemnim sajmovima, komercijalist do mjesta direktora i suvlasnika turističke agencije/tvrtke.  U razdoblju 2013./2014. radio je i u Hrvatskoj turističkoj zajednici kao pomoćnik direktora za Strateško planiranje i marketing.

PROGRAM:

9.45

Registracija sudionika

10.00

Uvod

10.10

Promoviranje rezultata projekta InnoXenia i InnoXenia PLUS

10.50

Zaključci i pitanja

11.00

Catering i networking

 

Cilj projekta je iskorištavanje opipljivih i nematerijalnih rezultata projekta InnoXenia, optimiziranje njihove vrijednosti, povećanje njihovog utjecaja i olakšavanje njihove integracije na više razina, obraćajući pozornost na njihovu održivost i povećanje njihovih utjecaja na teritorije putem izravnog uključivanja kreatora politike, dionika i poduzeća. Postupak valorizacije osigurava da se iskoriste svi mogući kanali i mogućnosti kako bi rezultati InnoXenia dosegli što veći broj potencijalnih korisnika, kako bi se pružile pogodnosti koje zadovoljavaju specifične potrebe šire publike korisnika, čime se postiže dugovječnost i održivost projekta.