Novosti Objavljeno

POZIV na besplatnu informativnu radionicu „Oblikovanje i značenje financijskih izvještaja“

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira besplatnu informativnu radionicu naziva „Oblikovanje i značenje financijskih izvještaja“. Sudionici će steći znanja o procesu i postupku provođenja financijske analize poslovanja poduzeća, temeljnim financijskim izvještajima, eksternoj financijskoj analizi, upoznati se s financijskim izvještajima (bilanca, račun dobiti i gubitka, novčani tijek i znat će ih čitati), pokazateljima (pokazatelji likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i profitabilnosti) te osnovnim pojmovima kao što su prihodi, rashodi, priljevi, odljevi i sl.

Predavač Josip Šarić je radio 4 godine u Deloitte Hrvatska, vodećem poduzeću za pružanje usluga revizije, upravljanja rizicima, poreza, poslovnog savjetovanja i financijskog savjetovanja gdje je stekao bogato iskustvo na raznim M&A projektima i reviziji financijskih izvještaja hrvatskih i međunarodnih društava koji obavljaju poslovnu djelatnost u različitim industrijama. Trenutno je zaposlen u INA grupi gdje radi na računovodstvenim i financijskim projektima i na unapređenju poslovnih procesa.

Radionica će se održati u četvrtak, 30. rujna s početkom u 16:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

PROGRAM
15.50 Registracija sudionika
16.00 Pozdravni govor (Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija)
16.05 Informativna radionica „Oblikovanje i značenje financijskih izvještaja“
18.00 Pitanja i odgovori

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji“. Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija. Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak na e-mail ivana.stulina@inovacija-zadar.hr do četvrtka, 30. rujna u 14:00 sati