Novosti Objavljeno

Predstavljen javni poziv PoC8

31. svibnja u COIN Coworking-u Zadar je održan Info dan programa provjere inovativnog koncepta koji je okupio zainteresirane poduzetnike.

Info dan je organiziran s ciljem predstavljanja Javnog poziva programa provjere inovativnog koncepta PoC8. Na događaju su prisustvovali predstavnici Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) koja provodi program provjere inovativnog koncepta već osmu godinu zaredom u suradnji s prepoznatim centrima među kojima je i Ustanova INOVAcija. Ovom prilikom predstavljene su glavne značajke programa, novosti u vezi aktualnog poziva PoC8, uvjeti te najvažniji kriteriji za vrednovanje prijava. Potencijalni prijavitelji imali su priliku pitati sve što ih zanima u vezi programa i poziva. Na primjeru uspješnog projekta tvrtke ENVOX d.o.o. iz prošlogodišnjeg PoC7 poziva zainteresirani su imali priliku dobiti bolji uvid u razlike između PoC i razvojnog projekta te čuti razloge i osobne motive poduzetnika zašto krenuti u projekt provjere inovativne ideje uz pomoć bespovratne potpore iz programa PoC. 

Podsjećamo kako je Javni poziv PoC8 otvoren do 2. rujna 2019. godine, za više informacija o pozivu i savjetima vezanim uz prijavu možete se obratiti Prepoznatom centru za provođenje programa provjere inovativnog koncepta, Ustanovi INOVAcija.