Novosti Objavljeno

Poziv na B2B poslovne susrete - LEAP Summit 2019

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije (HUKI), Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) te Europskom komisijom organizira na B2B razgovore 28. ožujka 2019. godine  koji će se održati u sklopu međunarodne konferencije “LEAP Summit” u Zagrebu.

B2B događaj okupit će tvrtke iz sektora kreativne industrije i IKT-a, ali je otvoren i za sve koji žele ostvariti novu suradnju sa stranim partnerima i pronaći nova tržišta. Uz mogućnost dogovaranja sastanaka s drugim tvrtkama (eng. matchmaking of companies), sudionici će moći dogovoriti sastanke i s pojedincima, studentima i stručnjacima različitih područja u IKT-u i kreativnoj industriji kako bi pronašli vještine i osobe koje im nedostaju u timu i u projektima na kojima rade (eng. matchmaking of skills).

B2B poslovni susreti jedinstvena su prilika za stvaranje novih poslovnih kontakata.

Sastanci će se održati u Pivani, na adresi Ilica 222,  u vremenu od 19:00 do 21:00 h, a sudjelovanje na B2B razgovorima i LEAP Summitu je besplatno.

Više informacija, registracija i dogovaranje sastanaka pronađite na ovoj poveznici

LEAP Summit je međunarodna konferencija koja okuplja tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija, a održat će se u Zagrebu od 29. – 30.03.2019. Prije LEAP Summita, od 27. – 28.03. održat će se i Pre-Summit koji donosi specijalizirane radionice, hackatone, ideation natjecanja, bootcampove i B2B sastanke. Uz više od 60 vodećih govornika iz različitih područja, cilj Summita je razvoj vještina budućnosti te edukacija o informacijskim tehnologijama, poduzetništvu i modernim trendovima.

Izvori: HAMAG-BICRO i LEAP Summit