Novosti Objavljeno

Održan prvi trening u sklopu projekta STRONGER

U prostorima CODE HUB-a od 20. do 22. veljače održan je prvi trodnevni modul trening Marketing i brendiranje proizvoda u sklopu projekta STRONGER.

Predavačica Marta Pintur je zainteresiranim zaljubljenicima u ljekovito bilje prenosila svoja znanja i dugogodišnja iskustva iz područja Marketinga i brendiranja s naglaskom na proizvode povezane s ljekovitim biljem. Treningu se odazvalo čak 30-tak poduzetnika, OPG-ovaca i onih koji su tek na početku rada s ljekovitim biljem iz cijele Jadranske Hrvatske.

Nositelj projekta je CTR doo - Razvojna agencija Brodsko-posavske županije, a projekt je financiran iz prekograničnog programa IPA CBC Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora. Partneri na projektu su Asocijacija poslovnih žena Crne Gore i Udruženje poslovnih žena u BiH , a s hrvatske strane Ustanova INOVAcija i Sveučilište u Zadru. Glavni cilj projekta je osnažiti organizacije koje podržavaju poslovanje i istraživačke institucije koje pružaju podršku i savjetodavne usluge za kvalitetniji pristup tržištu malih i srednjih poduzeća iz područja prerađivačke industrije ljekovitog bilja.

Sljedeći modul vezan za Standardizaciju i internacionalizaciju proizvoda održat će se 7. ožujka također u prostorima CODE HUB-a u Zadru.